Verzending binnen 2-3 werkdagen
Veilig en snel betaald met iDeal
Boven de €50,- gratis verzending
0
0
Verzending binnen 2-3 werkdagen
Veilig en snel betaald met iDeal
Boven de €50,- gratis verzending

28 februari 2023

Vissen van de maand

 

Japonica Amano Garnaal

Deze garnalen zijn zeer populair, ondanks dat ze redelijk kleurloos zijn. Ze zijn groter dan andere garnalen, dus ze kunnen ook bij grotere vissen die de kleinere garnalen misschien als eten zouden zien. Houd er rekening mee dat garnalen groepsdieren zijn. Houd het liefst daarom minimaal 5 garnalen in je aquarium. De Japonica garnalen zijn geen schuwe garnalen maar laten zich juist relatief veel zien. Verder zijn het goede draadalgeters en zullen ze verder plantaardig bodemafval en overige algen.


Normaal €3.95
Nu 5 voor €15.00

Wagtailplaatje

Platy's zijn heel makkelijk in een aquarium te houden en doen het goed bij heel veel andere vissoorten. De beste watertemperatuur is rond de 24°C tot 27 graden. Deze vis is vreedzaam tegenover alle andere soorten en kan in ieder aquarium gehouden worden.


Normaal €3.95
Nu 3 voor €10.00

Paracheirodon Simulans (Valse Neon)

De kweekvariant van de neon tetra en tevens de kleinste soort neon tetra. Deze neon tetra heeft alleen de intense heldere neonstreep die zich uitstrekt van de punt van de snuit tot de punt van de staartwortel. Zeer geschikt voor een gezelschapsaquarium. Niet houden met te grote vissen, want Maanvissen bv zijn dol op kleine neons. Het is een alleseter. Wel moet er rekening gehouden worden met de tamelijk kleine bek. Het voedsel mag dus niet te groot zijn.

Normaal €2.25
Nu 5 voor €10.00

Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking