Abonneer op onze nieuwsbrief
Abonneer op onze nieuwsbrief
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks onze actuele aanbiedingen.
Abonneer
Verzending binnen 2-3 werkdagen
Veilig en snel betaald met iDeal
Boven de €50,- gratis verzending
0
0
Verzending binnen 2-3 werkdagen
Veilig en snel betaald met iDeal
Boven de €50,- gratis verzending

Hs Aqua Oak Bark Extract

Productomschrijving
HS aqua Oak Bark Extract is een natuurlijk preparaat om de pH-waarde en de KH-waarde van het aquariumwater te verlagen. HS aqua Oak Extract is ideaal voor vissen uit tropische zachtwater gebieden. Vooral Discus liefhebbers weten HS aqua Oak Extract te waarderen. Naast de pH- en KH- verlagende eigenschap heeft HS aqua Oak Bark Extract een desinfecte...

HS aqua Oak Bark Extract is een natuurlijk preparaat om de pH-waarde en de KH-waarde van het aquariumwater te verlagen. HS aqua Oak Extract is ideaal voor vissen uit tropische zachtwater gebieden. Vooral Discus liefhebbers weten HS aqua Oak Extract te waarderen. Naast de pH- en KH- verlagende eigenschap heeft HS aqua Oak Bark Extract een desinfecterende werking en beschermt de gevoelige slijmlaag van de vissen tegen bacteriën en virussen.

HS aqua Oak Bark Extract is uitermate geschikt voor het houden van vissen uit zacht zuur water. Zulke vissen verlangen meestal een pH-waarde tussen 6 en 7. Slechts in enkele gevallen hebben vissen pH-waarden lager dan 6 nodig. Door het gebruik van HS aqua Oak Bark Extract wordt niet alleen de pH-waarde verlaagd maar daalt ook de KH-waarde.

 

De pH-waarde en de KH-waarde staan duidelijk in verband met elkaar. Het is onmogelijk om de pH-waarde te verlagen zonder ook de KH-waarde te veranderen. Pas bij een KH-waarde onder 3 kan onder normale omstandigheden een pH-waarde worden ingesteld onder 7. In water met een hoge KH-waarde zal dan ook meer HS aqua Oak Bark Extract dienen te worden gebruikt dan in water met een lage KH-waarde, net zo lang totdat de KH-waarde voldoende is gedaald.

 

In extreem hard water, althans water met een hoge KH-waarde (boven 7) is het eenvoudiger om het water eerst te ontharden door middel van een Reverse Osmose toestel. Dit is een toestel wat niet alleen de KH-waarde geheel verwijderd maar ook bijna alle mineralen. Het gemaakte Osmosewater dient natuurlijk dan wel gemengd te worden met leidingwater om de juiste GH-waarde en KH-waarde in te stellen. Hierna kan de pH-waarde eenvoudig worden bijgesteld met geringe hoeveelheden HS aqua Oak Bark Extract.

Productspecificaties

EAN
8713179314503

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Previously viewed

HS AQUA Hs Aqua Oak Bark Extract
HS AQUAHs Aqua Oak Bark Extract

...

...

Niet op voorraad
€6,95 Incl. btw
Bekijken
Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking