Verzending binnen 2-3 werkdagen
Veilig en snel betaald met iDeal
Boven de €50,- gratis verzending
  • Advies en informatie
  • 0
  • Advies en informatie
  • 0
    Verzending binnen 2-3 werkdagen
    Veilig en snel betaald met iDeal
    Boven de €50,- gratis verzending

    Yarrah kat sterilised

    Productomschrijving
    Graanvrije brokjes met biologische kip, MSC-haring, erwten, baobab en zeewier. Het voer heeft een verlaagd vetgehalte. Daarmee is het uitermate geschikt voor gecastreerde en gesteriliseerde katten die de neiging hebben om aan te komen. Het biologische kattenvoer vormt een complete, voedzame en zeer smakelijke maaltijd voor je kat. Zuiver biologisch...

    Graanvrije brokjes met biologische kip, MSC-haring, erwten, baobab en zeewier. Het voer heeft een verlaagd vetgehalte. Daarmee is het uitermate geschikt voor gecastreerde en gesteriliseerde katten die de neiging hebben om aan te komen. Het biologische kattenvoer vormt een complete, voedzame en zeer smakelijke maaltijd voor je kat. Zuiver biologisch voer en dus vrij van chemische geur-, kleur- en smaakstoffen, pesticiden en GMO, waarbij de best opneembare eiwitten zijn geselecteerd. Zo krijgt je kat precies binnen wat hij nodig heeft.

    Naast MSC-vis bevat deze zak 18% gedroogde kip, afkomstig van tenminste 1,8kg verse, biologische kip. De biologische kippen verwerkt in het voer hebben een beter leven gehad, waarbij ze buiten hebben mogen scharrelen, puur biologisch hebben gegeten en langer hebben mogen leven dan reguliere kippen. Het voer bevat kip vanwege de goede verteerbaarheid en omdat katten er dol op zijn. Haring is rijk aan eiwitten en vetten en bevat vele vitamines en mineralen. De biologische erwten in het graanvrije droogvoer voor de kat zijn rijk aan vezels. Het voer bevat daarnaast biologisch zeewier, dat rijk is aan vitamine A, D, E en mineralen. Ook is biologische tapioca en baobab toegevoegd. Baobab is rijk aan vitamine C en calcium en maakt het voer nog lekkerder. Vanwege het gebruik van zuivere, biologische ingrediënten is er minder kans op allergieën en vachtproblemen.

    Ingredienten
    Gedroogde kip* (18%), tapioca*, groene erwten*, gele erwten*, SOJAbonen*, erwteneiwit*, zonnebloempitschilfers*, gedroogde MSC haring¹ (VIS) (4,5%), baobab*, kippenvet*, biergist, mineralen, gedroogd zeewier*.
    * = biologisch.
    ¹Uit een MSC gecertificeerde duurzame visserij (www.msc.org/nl).
    95,4% van de landbouwgrondstoffen is afkomstig uit biologische landbouw.

    Analytische bestanddelen:
    Ruw eiwit 32,3% Ruwe celstof 3,9% Ruw vet 10,6% Ruwe as 6,7% Vocht 8,0% Koolhydraten 38,5% Calcium 1,3% Phospor 0,9% Natrium 0,2% Zout 0,4% Magnesium 0,2% Ijzer 221 mg/kg Jodium 1,90 mg/kg Koper 14 mg/kg Zink 116 mg/kg Vitamine A 18000 IE/kg Vitamine D3 1400 IE/kg Vitamine E 325 IE/kg

    Productspecificaties

    EAN
    8714265000195

    Reviews

    0 / 5Based on 0 reviews

    Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

    Schrijf je eigen review

    Recent bekeken

    Yarrah Yarrah Kat Sterilised
    YarrahYarrah kat sterilised

    ...

    ...

    Niet op voorraad
    €12,30 Incl. btw
    Bekijken
    Vergelijk 0

    Voeg nog een product toe (max. 5)

    Start vergelijking