Verzending binnen 2-3 werkdagen
Veilig en snel betaald met iDeal
Boven de €50,- gratis verzending
  • Advies en informatie
  • 0
  • Advies en informatie
  • 0
    Verzending binnen 2-3 werkdagen
    Veilig en snel betaald met iDeal
    Boven de €50,- gratis verzending

    Advantage hond 400 25 tot 40 kg

    Advantage Advantage Hond 400 25 tot 40 kg
    Productomschrijving
    Advantage Hond met als actieve stof imidacloprid werkt preventief en curatief tegen vlooien en bijtende luizen. Het product stopt het bijten van vlooien in 3 tot 5 minuten en doodt de volwassen vlooien binnen het uur, voordat zij eitjes kunnen leggen. De vlooien die op je hond aanwezig zijn, worden allen gedood binnen 24 tot 48 uur na toediening. D...

    Advantage Hond met als actieve stof imidacloprid werkt preventief en curatief tegen vlooien en bijtende luizen. Het product stopt het bijten van vlooien in 3 tot 5 minuten en doodt de volwassen vlooien binnen het uur, voordat zij eitjes kunnen leggen. De vlooien die op je hond aanwezig zijn, worden allen gedood binnen 24 tot 48 uur na toediening. Daarnaast voorkomt Advantage Hond een herbesmetting. Advantage Hond kan ook worden ingezet voor de behandeling van bijtende luizen bij de hond. Een enkele behandeling met Advantage Hond beschermt je hond gedurende 4 weken tegen vlooien. Advantage Hond kan tevens worden ingezet als onderdeel van een strategie voor de behandeling van een vlooienallergie/dermatitis.

    Herbesmetting door het opduiken van nieuwe vlooien in de omgeving kan gedurende zes weken of langer na de aanvang van de behandeling aanhouden. Meer dan één behandeling kan dus noodzakelijk zijn afhankelijk van de hoeveelheid vlooien in de omgeving.

    Productspecificaties

    EAN
    4007221041580

    Reviews

    0 / 5Based on 0 reviews

    Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

    Schrijf je eigen review

    Recent bekeken

    Advantage Advantage Hond 400 25 tot 40 kg
    AdvantageAdvantage hond 400 25 tot 40 kg

    ...

    ...

    Op voorraad
    €38,50 Incl. btw
    Toevoegen
    Vergelijk 0

    Voeg nog een product toe (max. 5)

    Start vergelijking