Verzending binnen 2-3 werkdagen
Veilig en snel betaald met iDeal
Boven de €50,- gratis verzending
  • Advies en informatie
  • 0
  • Advies en informatie
  • 0
    Verzending binnen 2-3 werkdagen
    Veilig en snel betaald met iDeal
    Boven de €50,- gratis verzending

    Exil ectoline duo kat 2 pipet

    Flea Free Exil Ectoline Duo Kat 2 Pipet
    Productomschrijving
    Voorkom en bestrijd vlooien met Flea Free Ectoline DuoVoorkomen is beter dan genezen, zo ook met vlooien. Deze diertjes zijn vervelend en kunnen erg jeuken, als je niet uitkijkt vormen ze zelfs een hele plaag. Ook bestaande vlooien (en teken) wil je natuurlijk zo snel mogelijk bestrijden. Met Flea Free Ectoline Duo van Emax is jouw kat 3 maanden be...

    Voorkom en bestrijd vlooien met Flea Free Ectoline DuoVoorkomen is beter dan genezen, zo ook met vlooien. Deze diertjes zijn vervelend en kunnen erg jeuken, als je niet uitkijkt vormen ze zelfs een hele plaag. Ook bestaande vlooien (en teken) wil je natuurlijk zo snel mogelijk bestrijden. Met Flea Free Ectoline Duo van Emax is jouw kat 3 maanden beschermd tegen de ontwikkeling van vlooieneieren en -larven in de omgeving en worden bestaande vlooien en teken gedood.

    Flea Free Ectoline Duo is geschikt voor katten van 1 tot 12 kg (1 %u2013 6 kg = 1 pipet, 6 %u2013 12 kg = 2 pipetten per keer). Ectoline Duo mag gegeven worden aan katten vanaf 2 maanden oud.

    Hoe wordt je kat dan beschermd?                                                                                    Breng het product aan hoog in de nek van de kat, waar ze het er niet af kan likken. Flea Free Ectoline Duo bevat de o.a. de stof pyriproxyfen, dit is een insecten groeiremmer die ervoor zorgt dat vlooien zich niet langer kunnen voortplanten. De vrouwtjesvlo wordt gesteriliseerd en zo wordt de ontwikkeling van vlooieneieren en -larven in de omgeving gestopt. Oftewel: de vlo kan zich niet langer voortplanten en deze zal uitsterven. Je kat is met Ectoline Duo tot 3 maanden beschermd tegen de ontwikkeling van bestaande eitjes. Zo voorkom je een vlooienplaag!

    Ectoline Duo bevat ook de stof fipronil, een veelgebruikte stof in de strijd tegen vlooien (en teken). Het pipet breng je dus aan in de nek van je kat, het contactmiddel verspreidt zich vervolgens via de talglaag over het volledige lichaam. Een vlo hoeft de huid of haren maar aan te raken, en deze gaat dood. De vlo hoeft dus niet eerst te bijten.

    De pipetten hebben een directe werking en zijn tot 5 weken werkzaam tegen vlooien en tot 1 week tegen teken. Binnen 24 uur heeft het product zich verspreidt over de huid en 18 uur na het eerste contact zullen de aanwezige vlooien doodgaan. Gebruik Flea Free Ectoline Duo elke 4 weken om zo een optimale bescherming te bieden.

    Flea Free Ectoline Duo bevat 2 drop-stop pipetten voor 2 maand.

    Productspecificaties

    EAN
    8713112004010

    Reviews

    0 / 5Based on 0 reviews

    Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

    Schrijf je eigen review

    Recent bekeken

    Flea Free Exil Ectoline Duo Kat 2 Pipet
    Flea FreeExil ectoline duo kat 2 pipet

    ...

    ...

    Op voorraad
    €15,50 Incl. btw
    Toevoegen
    Vergelijk 0

    Voeg nog een product toe (max. 5)

    Start vergelijking