Verzending binnen 2-3 werkdagen
Veilig en snel betaald met iDeal
Boven de €50,- gratis verzending
  • Advies en informatie
  • 0
  • Advies en informatie
  • 0
    Verzending binnen 2-3 werkdagen
    Veilig en snel betaald met iDeal
    Boven de €50,- gratis verzending

    Royal canin hairball care 2kg

    Productomschrijving
    Royal Canin Hairball Care is een nauwkeurig uitgebalanceerde voedingsformule die de vorming van haarballen op natuurlijke wijze helpt te verminderen. Het exclusieve complex van Royal Canin Hairball Care, bestaande uit een specifieke combinatie van voedingsvezels in een verhoogd gehalte, waaronder psyllium (rijk aan mucilago) en onoplosbare vezels, ...

    Royal Canin Hairball Care is een nauwkeurig uitgebalanceerde voedingsformule die de vorming van haarballen op natuurlijke wijze helpt te verminderen. Het exclusieve complex van Royal Canin Hairball Care, bestaande uit een specifieke combinatie van voedingsvezels in een verhoogd gehalte, waaronder psyllium (rijk aan mucilago) en onoplosbare vezels, helpt de darmpassage te stimuleren. Het helpt de regelmatige uitscheiding van de dagelijks ingeslikte haren via de ontlasting te stimuleren in plaats van dat ze in de maag ophopen om vervolgens uitgebraakt te worden.

    Bewezen resultaten
    Na 14 dagen exclusief gebruik van Royal Canin Hairball Care: worden er 2 keer* meer haren op natuurlijke wijze, via de ontlasting, uitgescheiden. *Intern onderzoek Royal Canin, 2013 - Vergeleken met een controlevoeding voor volwassen katten zonder het exclusieve Hairball Care-complex.

    Een uitgebalanceerd mineralengehalte helpt de gezondheid van de urinewegen van de volwassen kat te behouden.

    Samenstelling:

    Gedehydreerde gevogelte-eiwitten, isolaat van plantaardige eiwitten*, maïs, plantaardige vezels, rijst, dierlijke vetten, hydrolysaat van dierlijke eiwitten, tarwe, maïsmeel, maïsgluten, bietenpulp, gist en delen daarvan, mineralen, sojaolie, visolie, Fructo-Oligo-Sacchariden, psylliumschil en psylliumzaden (0, 5%).

     

    Productspecificaties

    EAN
    3182550721400

    Reviews

    0 / 5Based on 0 reviews

    Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

    Schrijf je eigen review

    Recent bekeken

    Royal Canin Royal Canin Hairball Care 2kg
    Royal CaninRoyal canin hairball care 2kg

    ...

    ...

    Op voorraad
    €36,95 Incl. btw
    Toevoegen
    Vergelijk 0

    Voeg nog een product toe (max. 5)

    Start vergelijking