Abonneer op onze nieuwsbrief
Abonneer op onze nieuwsbrief
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks onze actuele aanbiedingen.
Abonneer
Verzending binnen 2-3 werkdagen
Veilig en snel betaald met iDeal
Boven de €50,- gratis verzending
0
0
Verzending binnen 2-3 werkdagen
Veilig en snel betaald met iDeal
Boven de €50,- gratis verzending

Advantage Hond 40 tot 4 kg

Advantage Advantage Hond 40 tot 4 kg
Productomschrijving
Advantage Hond met als actieve stof imidacloprid werkt preventief en curatief tegen vlooien en bijtende luizen. Het product stopt het bijten van vlooien in 3 tot 5 minuten en doodt de volwassen vlooien binnen het uur, voordat zij eitjes kunnen leggen. De vlooien die op je hond aanwezig zijn, worden allen gedood binnen 24 tot 48 uur na toediening. D...

Advantage Hond met als actieve stof imidacloprid werkt preventief en curatief tegen vlooien en bijtende luizen. Het product stopt het bijten van vlooien in 3 tot 5 minuten en doodt de volwassen vlooien binnen het uur, voordat zij eitjes kunnen leggen. De vlooien die op je hond aanwezig zijn, worden allen gedood binnen 24 tot 48 uur na toediening. Daarnaast voorkomt Advantage Hond een herbesmetting. Advantage Hond kan ook worden ingezet voor de behandeling van bijtende luizen bij de hond. Een enkele behandeling met Advantage Hond beschermt je hond gedurende 4 weken tegen vlooien. Advantage Hond kan tevens worden ingezet als onderdeel van een strategie voor de behandeling van een vlooienallergie/dermatitis.

Herbesmetting door het opduiken van nieuwe vlooien in de omgeving kan gedurende zes weken of langer na de aanvang van de behandeling aanhouden. Meer dan één behandeling kan dus noodzakelijk zijn afhankelijk van de hoeveelheid vlooien in de omgeving.

Productspecificaties

EAN
4007221047414

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Previously viewed

Advantage Advantage Hond 40  tot 4 kg
AdvantageAdvantage Hond 40 tot 4 kg

...

...

Op voorraad
€29,75 Incl. btw
Toevoegen
Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking